«Πρέμιερ Λιγκ καλεί Έσε»: Ποια Αγγλική ομάδα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

«Πρέμιερ Λιγκ καλεί Έσε»: Ποια Αγγλική ομάδα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ, ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Σαντιάγκο Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον Αργεντινό μέσο να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο 22χρονος άσος, ο οποίος την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Conference League με τους ερυθρόλευκους, βρίσκεται στο στόχαστρο της Νιούκαστλ, με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Γκαστόν Εντούλ να αναφέρει ότι οι «καρακάξες» είναι έτοιμες να καταθέσουν πρόταση για την αγορά του.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η προσπάθεια του Δ. Γιαννακόπουλου να αποποιηθεί των ευθυνών του και να μας φιμώσει έπεσε στο κενό»

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, η Νιούκαστλ δεν αποκλείεται αυτό να γίνει και πριν τη λήξη του μεταγραφικού παζαριού που διανύουμε.

Θυμίζουμε ότι ο Έσε είναι μέλος της εθνικής Αργεντινής Κ23 που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ενώ αγωνίστηκε στα τρία από τα τέσσερα ματς της αλμπισελέστε στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Αύγουστο του 2023 και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2028. Με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει καταγράψει 51 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ, αποτελώντας βασικό «γρανάζι« για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ