Στην Ύδρα μέλος του Δ.Σ του Ερυθρού Αστέρα, φωτογραφήθηκε με την κούπα του Conference League (pic)

Στην Ύδρα μέλος του Δ.Σ του Ερυθρού Αστέρα, φωτογραφήθηκε με την κούπα του Conference League (pic)

Ο Στόγιαν Βούικο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα, βρέθηκε στην Ύδρα και φωτογραφήθηκε με το τρόπαιο του Europa Conference League.

Χαμός και στην Ύδρα για τον Ολυμπιακό και την κούπα του Europa Conference League. Εκατοντάδες οπαδοί του πειραϊκού συλλόγου κατέκλυσαν τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής Εμποροπλοιάρχων και είδαν από κοντά την κούπα του Conference League.

Παράλληλα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν δίπλα στο τρόπαιο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και φώναξαν συνθήματα για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Διαβάστε επίσης: Eπισκέφθηκε το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο η Κ19 του Ολυμπιακού (pic)

Εκτός από τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου, που μετέτρεψε τον δρόμο κάτω από την Σχολή Εμποροπλοιάρχων σε ένα μικρό Καραϊσκάκη, στο σημείο βρέθηκε και ο Στόγιαν Βούικο, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Αστέρα.

Ο παράγοντας της σέρβικης ομάδας κάνει διακοπές στο νησί και δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο σημείο, όπου είχε τοποθετηθεί η κούπα του Conference League. Μάλιστα, ο Στόγιαν Βούικο φωτογραφήθηκε με το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι δύο σύλλογοι άλλωστε έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα οι δύο ομάδες υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και τα 80 του Ερυθρού Αστέρα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ύδρα βρέθηκε μόνο το τρόπαιο του Europa Conference League, καθώς το αντίστοιχο του Youth League βρίσκεται στη Βραζιλία μαζί με την Κ20 για τον τελικό του Διηπειρωτικού Κ20, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Φλαμένγκο.

Επόμενος σταθμός της θρυλικής περιοδείας η κεντρική πλατεία του Πύργου στις 23 Αυγούστου (19:30).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ