Νέα δεδομένα για Ποντένσε – Η αλλαγή στους αριθμούς, οι απαιτήσεις… Σαουδικής Αραβίας και τα παιχνίδια της Γουλβς

Νέα δεδομένα για Ποντένσε – Η αλλαγή στους αριθμούς, οι απαιτήσεις… Σαουδικής Αραβίας και τα παιχνίδια της Γουλβς

Πώς ο Ποντένσε άλλαξε τους αριθμούς, μετά τις εξελίξεις με Αλ Σαμπάμπ και Αλ Σαντ!

Η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή του, με δυνατές κινήσεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν είναι μυστικό ότι ο παίκτης που έχει θέσει ως προτεραιότητα ο σύλλογος, αλλά και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Ποντένσε. Μια περίπτωση, με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με κοινή επιθυμία για συμπόρευση, αλλά και με σημαντικά εμπόδια τη δεδομένη στιγμή. Εμπόδια που προς το παρόν δείχνουν υψηλά.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες να αποκτήσει τον Ποντένσε. Από την αρχή του καλοκαιριού έγιναν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πολλά πράγματα στο παρασκήνιο, με σκοπό να γίνει εφικτή μια μεταγραφή που… δεν θέλει ο τρίτος της παρέας. Ή για να το θέσουμε πιο σωστά, μια μεταγραφή για την οποία η ομάδα του Ντάνιελ, δεν είχε τις καλύτερες προθέσεις, σε ό,τι έχει να κάνει με την ολοκλήρωσή τους στους Πειραιώτες. Ναι, έως και τώρα η Γουλβς αποτελεί ένα σημαντικό «πρόβλημα». Αλλά πλέον δεν είναι το μοναδικό.

Διαβάστε επίσης: Το… αουτσάιντερ που άλλαξε θέση, έβγαλε χαρακτήρα, κέρδισε θέση, τον Μεντιλίμπαρ και… νέο συμβόλαιο

Οι πληροφορίες από την Αγγλία είναι πολύ συγκεκριμένες και αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει φροντίσει να ανεβάσει πολύ τους αριθμούς, με σκοπό να βρει σημείο επαφής με τους «Λύκους». Όχι στα 10.000.000 € που ζητούν οι Βρετανοί, αλλά σε ένα δίκαιο ποσό, στο οποίο φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει ρεαλιστική συζήτηση. Όχι απαραίτητα συμφωνία, αλλά κουβέντα σε σοβαρή βάση. Η οποία μπορεί να εξελιχθεί σε deal.

Εντούτοις, φαίνεται ότι η εμπλοκή δύο ομάδων από την Αραβική Χερσόνησο έχουν ανοίξει άλλο ζήτημα. Που έχει να κάνει με τον ίδιο τον παίκτη. Από την Πορτογαλία και την Αγγλία επιβεβαιώνεται ότι ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Ποντένσε, δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ (σ.σ. προπονητής ο Βίτορ Περέιρα). Μια πρόταση που δεν είναι για τα μάτια του κόσμου, αλλά πραγματική. Και μπορεί οι Σαουδάραβες να μην προσφέρουν τα λεφτά που ζητάει η Γουλβς, αλλά έχουν αλλάξει τα δεδομένα στα λεφτά του Πορτογάλου εξτρέμ.

Όπως προκύπτει, μάλιστα, ενώ υπήρχε συνεννόηση με τον Ποντένσε για όλα τα ζητήματα της δικής του συμφωνίας, πλέον τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει. Σε σημείο να υπάρχουν πληροφορίες από την Αγγλία που αναφέρουν πως ο 28χρονος εξτρέμ έχει θέσει στο τραπέζι απαιτήσεις που ξεκινούν από τα 3.000.000 € στους Πειραιώτες. Ποσά που δίνουν οι… Σαουδάραβες και οι Καταριανοί. Καθώς, ειρήσθω εν παρόδω, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίσημο ενδιαφέρον και από το Κατάρ και την Αλ-Σαντ του Κατάρ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Προσπαθεί να βρει λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να προβλέψει εάν μπορεί να βρεθεί αυτή η χρυσή τομή. Εάν τα νούμερα μείνουν ως έχουν, από την πλευρά της Γουλβς, αλλά πλέον και του Ποντένσε, τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη. Εξάλλου, η υπόθεση έχει εξελιχθεί με τέτοιον τρόπο, που κανείς δεν μπορεί να κρίνει που θα «καθίσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ