Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σίστο

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Σίστο

Βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Δανού μεσοεπιθετικού, που συμμετείχε σε μέρος της σημερινής (20/8) προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου».

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν σήμερα (20/8) στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Πιονέ Σίστο.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, ενώ η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σημαντική βελτίωση. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο τις δοκιμές του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο σαββατιάτικο (20/8) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης: Υπέγραψε στην Αλ Καλίτζ του Δωνή ο Κουρμπέλης, τι γίνεται με Φορτούνη

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Τρίτης ήταν απογευματινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο (ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης και τακτική).

Ο Πιονέ Σίστο, που ανέβασε ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Δασυγένειο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ