Το βίντεο του Λανουά για την πρώτη αγωνιστική: Που έγιναν λάθη

Το βίντεο του Λανουά για την πρώτη αγωνιστική: Που έγιναν λάθη

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, δημοσίευσε το πρώτο βίντεο ανάλυσης επιλεγμένων φάσεων της Superleague.

Δημοσιεύτηκε πριν από λίγη ώρα το πρώτο βίντεο με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά, να αναλύει επιλεγμένες αμφισβητούμενες φάσεις από τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Superleague.

Να σημειωθεί πως, ανάλογο βίντεο θα κυκλοφορεί μετά από κάθε αγωνιστική, ενώ οι φάσεις που θα περιλαμβάνει θα επιλέγονται από τον ίδιον τον αρχιδιαιτητή.

Διαβάστε επίσης: Συλαϊδόπουλος: «Στην ελίτ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός – Έχει γερά θεμέλια για την ανάπτυξη νέων ταλέντων»

Στο πρώτο του βίντεο, ο Λανουά εξηγεί γιατί δόθηκε σωστά το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τον Πανσερραϊκό, αλλά και τον λόγο, που δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του παίκτη του Πανσερραϊκού μέσα στη μεγάλη περιοχή.  Παράλληλα, τόνισε πως η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνες στο παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός έπρεπε να είναι απευθείας κόκκινη.

Τέλος χαρακτήρισε αντικανονικό το γκολ του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο αρχιδιαιτητής ανέφερε συγκεκριμένα πως σε περίπτωση, που υπάρχει παίκτης της επιτιθέμενης ομάδας σε απόσταση μικρότερη του επιτρεπτού από το τείχος, θα πρέπει να δοθεί έμμεσο. Μάλιστα πρόσθεσε για τον διαιτητή της αναμέτρησης πως «θα έπρεπε να είναι σε εγρήγορση και να είναι πιο ενεργός».

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του Λανουά:

;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ