Επιστρέφει ο κόσμος στην «Opap Arena»: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια της ΑΕΚ με Λαμία

Επιστρέφει ο κόσμος στην «Opap Arena»: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια της ΑΕΚ με Λαμία

Η ΑΕΚ εξέτισε την τιμωρία της με τον ΟΦΗ και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη Λαμία με τους οπαδούς της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Super League στην άδεια «Opap Arena» λόγω τιμωρίας.

Κόντρα στη Λαμία ο κόσμος της Ένωσης επιστρέφει στο γήπεδο, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν πως τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντανι Γκαρθία και τα νέα δεδομένα στον άξονα

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα (20/8) στις 16:00 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.30, στην OPAP Arena.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κάρτα φίλου ΑΕΚ της σεζόν 2024-2025, η οποία κοστίζει 16 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε από ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση [email protected].

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 16.30 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Τονίζουμε πως είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη επιτυχημένη λήψη του εισιτηρίου στην εφαρμογή.

Ταυτόχρονα, εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ