Ο Ντάνι Γκαρθία και τα νέα δεδομένα στον άξονα

Ο Ντάνι Γκαρθία και τα νέα δεδομένα στον άξονα

Στον Ρέντη ο Ισπανός παρα το διήμερο ρεπο μετράει αντίστροφα και κάνει τον Μεντιλιμπαρ να χαμόγελα...

Ήταν από τους παικτες που ζήτησε από την πρωτη στιγμή. Τον ξέρει καλά, πονταρει πολλα στην εμπειρία του και τις δυνατότητες του στη νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής.

Από την στιγμή μάλιστα που οριστικοποιήθηκε το τέλος του Ιμπόρα, η επιλογή Ντάνι Γκαρθία ήταν απαραίτητη για τον Βάσκο προπονητή. Παίκτης που ξέρει τον τρόπο του Μεντι, και μπορεί να δώσει λύσεις στον άξονα με την ποιοτητα που τον διακρίνει.

Διαβάστε επίσης: Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα: O «νέος Βινίσιους», που θέλουν οι γίγαντες της Ευρώπης, κόντρα στον Ολυμπιακό (pic & vids)

Ο τραυματισμός του όμως στο ξεκίνημα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Ολλανδία δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το πρόγραμμα, να παίξει στα φιλικά και να μας συστηθεί. Για τον Μεντιλιμπαάρ το σημαντικό είναι τώρα που μετράει αντίστροφα να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνιδια, με την ελπίδα το πρώτο να είναι με την Καλλιθέα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Ισπανός μέσος άλλωστε έχει ανεβάσει στροφες κάνει στον Ρέντη ατομικά και στις μέρες του ρεπο, μαζί με τον Ρετσο, και αναμένεται να είναι έτοιμος για να παρει λίγα λεπτά συμμετοχης με την Καλλιθέα. Ο Ντανι Γκαρθια μπαίνοντας στο κόλπο προσφέρει στον Μεντιλιμπαρ μια ακόμη λυση στο 6, είτε δίπλα στον Εσε, είτε για να παίρνει ανάσες ο Αργεντινός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ