Άρης: Επιστρέφει ο Νταρίντα

Άρης: Επιστρέφει ο Νταρίντα

Ο Τσέχος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το σαββατιάτικο (24/8) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (20/8) στις προπονήσεις και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ενώ στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί ο Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Ο Τσέχος μέσος εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου. Αντίθετα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Ζαν Ζουλ.

Διαβάστε επίσης: Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα: O «νέος Βινίσιους», που θέλουν οι γίγαντες της Ευρώπης, κόντρα στον Ολυμπιακό (pic & vids)

Ακόμα, κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα, σε ότι αφορά την παρουσία του Πιονέ Σίστο στην αναμέτρηση που θα γίνει στις Σέρρες. Αν ο Δανός μεσοεπιθετικός, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα, πάρει μέρος στο πρόγραμμα εκγύμνασης τότε θα έχει ελπίδες να προλάβει το ματς, ενώ στην αντίθετη περίπτωση, το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να ξεκινήσει από αύριο τις δοκιμές του, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον σαββατιάτικο αγώνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ