Ξανά για Πινέδα στο Μεξικό: «Είναι ακόμα ζωντανή η διαπραγμάτευση» (vid)

Ξανά για Πινέδα στο Μεξικό: «Είναι ακόμα ζωντανή η διαπραγμάτευση» (vid)

Δεν το βάζουν κάτω στη Μοντερέι που ακόμη ελπίζουν για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Παρότι σε χθεσινά δημοσιεύματα από το Μεξικό φαινόταν πως το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα κλείνει οριστικά, σήμερα έχουμε νέα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον άσο της ΑΕΚ.

Κατά την παρουσίαση του Μάρτιν Ντεμικέλις από τους «ραγιάδος», ο νέος προπονητής του κλαμπ, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Τάτο Νοριέγκα, δέχτηκαν ερωτήσεις σχετικά με τον Πινέδα και τόνισαν πως οι συζητήσεις με την Ένωση συνεχίζονται για τον 28χρονο μέσο.

Διαβάστε επίσης: Λοράν Λούκας Περέιρα ντε Σόουζα: O «νέος Βινίσιους», που θέλουν οι γίγαντες της Ευρώπης, κόντρα στον Ολυμπιακό (pic & vids)

«Είναι ακόμα ζωντανό το θέμα του Πινέδα και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τον Μάρτιν για να ορίσουμε τις προτεραιότητες και το πόσο επείγον είναι, αλλά και το πόσο έχουμε προχωρήσει», δήλωσε ο Νοριέγκα και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι έχει τραβήξει περισσότερο από όσο θα θέλαμε, αλλά υπήρξε μια κινητικότητα, μια αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, γεγονός που καθυστέρησε σημαντικά τις διαπραγματεύσεις, αλλά το θέμα είναι ακόμα ζωντανό».

Από την πλευρά του ο Μάρτιν Ντεμικέλις ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να παίζω με τις προσδοκίες του κόσμου ή με το όνομα οποιουδήποτε. Φυσικά ο Ορμπελίν είναι ένας καλός παίκτης». Με τα χρήματα που δίνει πάντως η Μοντερέι μέχρι τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει ποτέ συζήτηση με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ