Άρης: Όλα ανοικτά με Σίστο

Άρης: Όλα ανοικτά με Σίστο

Ο Δανός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις από το ιατρικό τιμ του Άρη, ενώ παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο (24/8) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Ο Πιονέ Σίστο αναμένεται να υποβληθεί σήμερα (19/8) σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ το ιατρικό τιμ του Άρη θα επανεκτιμήσει την κατάσταση του, σε ότι αφορά τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στην γάμπα.

Στη συνέχεια θα αποφασιστεί το αυριανό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, ενώ τη δεδομένη στιγμή η συμμετοχή του στην αναμέτρηση στις Σέρρες, θα πρέπει να θεωρείται αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ημέρα αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

* Σήμερα θα γίνει επανεκτίμηση της πορείας του τραυματισμού του Πιονέ Σίστο και στη συνέχεια θα αποφασιστεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει στην αυριανή προπόνηση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ