Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα η συμφωνία Παναθηναϊκού-Γιουνάιτεντ για τον Πελίστρι»!

Ρομάνο: «Ολοκληρώνεται αυτήν την εβδομάδα η συμφωνία Παναθηναϊκού-Γιουνάιτεντ για τον Πελίστρι»!

O Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα ανάρτηση μιλά για τον Παναθηναϊκό και τον Πελίστρι τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» αναμένεται να φτάσουν εντός της εβδομάδας σε deal με τη Γιουνάιτεντ.

Νέα δεδομένα προκύπτουν από την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχετικά με το deal του Παναθηναϊκού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πελίστρι.

Σχεδόν μία μέρα μετά το «τιτίβισμα» του Ιταλού δημοσιογράφου ο οποίος έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές του «τριφυλλιού» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 22χρονο Ουρουγουανό εξτρέμ, η κατάσταση φαίνεται να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Εμφάνιση πρωταθλήτριας στο Λονδίνο

Σύμφωνα λοιπόν με νέα ανάρτηση του Ρομάνο, Παναθηναϊκός και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται εντός της εβδομάδας να κλείσουν και τις λεπτομέρεις του deal προκειμένου ο ταλαντούχος εξτρέμ να ντυθεί στα πράσινα.

Μάλιστα ο Ιταλός, έγκριτος δημοσιογράφος, σημειώνει ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι ο άνθρωπος «κλειδί» για να επιτευχθεί η συμφωνία, αφού πιέζει για την άφιξη του Πελίστρι στον Παναθηναϊκό, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη συνύπαρξη τους στην εθνική Ουρουγουάης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ