Στην πίεση ο Ντιέγκο Αλόνσο: Του χρεώνουν το… rotation για την γκέλα (pic)

Στην πίεση ο Ντιέγκο Αλόνσο: Του χρεώνουν το… rotation για την γκέλα (pic)

Στα σχοινιά με το καλησπέρα της σεζόν ο Ντιέγκο Αλόνσο. Και ο Παναθηναϊκός…

Θύμα της πρεμιέρας ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο στην Σούπερ Λιγκ. Και ο Ουρουγουανός τεχνικός μάλλον στα… σχοινιά για τις επιλογές του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια παρτίδα που έπρεπε να λήξει 0-4 και όχι 0-1 όπως έγραψε το φύλλο αγώνα μιας και τέτοια ήταν η διαφορά των δύο ομάδων.

Ναι, δύο σκάλες ανώτερος ο Αστέρας στο άδειο ΟΑΚΑ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε ούτε να επιβάλλει, ούτε καλά-καλά να υποστηρίξει το παιχνίδι του. Και ο Αλόνσο είχε ευθύνη για την εικόνα. Προσπάθησε ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού να ισορροπήσει σε λεπτό σχοινί. Να διαχειριστεί την κούραση από την υπερπροσπάθεια στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ. Να δώσει ανάσες σε εκείνους που θα παίξουν κόντρα στη Λανς στην τελευταία ευκαιρία για μια θέση στο φθινόπωρο της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Έδειξε όμως να μην ξέρει, ούτε τι εστί Αστέρας Τρίπολης στις μέρες του –μετρ στο παιχνίδι πίσω από τη μπάλα- Μίλαν Ράσταβατς. Ούτε την «κατάρα» του άδειου ΟΑΚΑ. Και δεν το «κατάλαβε» ούτε στην εξέλιξη του παιχνιδιού: Μέχρι το 53΄που τελικά κρίθηκαν όλα με την αποβολή του Ζέκα και το γκολ από την εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι. «Τον πήρε ο… ύπνος» όπως γράφουν διάφοροι φίλοι του Παναθηναϊκού στα social media; Μάλλον είναι υπερβολικό. Απλά δεν διάβασε σωστά, ούτε τις δυνατότητες του rotation του, ούτε εκείνες του αντιπάλου. Και το ένα έφερε το άλλο

Εντεκάδα με εννέα αλλαγές. Και κυρίως; Καμία σοβαρή αντίδραση από τον πάγκο παρά το γεγονός ότι το ματς έμοιαζε από νωρίς πως θα… στραβώσει. Βραδιά από εκείνες που ο προπονητής «χάνει» πόντους πέρα από μια παρτίδα πρωταθλήματος. Και ο Αλόνσο η αλήθεια είναι πως δεν προκάλεσε ενθουσιασμό ποτέ στο πράσινο κοινό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ