Άρης: Με Φρίντεκ κόντρα στον Ατρόμητο

Άρης: Με Φρίντεκ κόντρα στον Ατρόμητο

Ο νεοαποκτηθείς Τσέχος αριστερός μπακ θα κάνει ντεμπούτο, ως βασικός, στο σημερινό (18/8, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ θα κάνει ντεμπούτο στον σημερινό (18/8, 20.30) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα, θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον νεοαποκτηθέντα Τσέχο για την ενδεκάδα, αν και αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ το αριστερό, ενώ οι Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Οι Μοντόγια και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Φετφατζίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρθία πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σίντκλεφ, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Σιφουέντες, Πάρντο, Σαμόρα, Ντιαντί και Παναγίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ