Τσίκινης: «Έπρεπε να αποβληθεί από την πρώτη κάρτα ο Βιγιαφάνιες» – Τι είπε για τα τρία πέναλτι της Τούμπας

Τσίκινης: «Έπρεπε να αποβληθεί από την πρώτη κάρτα ο Βιγιαφάνιες» – Τι είπε για τα τρία πέναλτι της Τούμπας

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις στα Βόλος – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός.

Με νίκες ξεκίνησαν το φετινή Super League ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να επικρατεί στον Βόλο της τοπικής ομάδας με 2-0 και τον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα του Πανσερραϊκού με 3-2.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των δύο αναμετρήσεων. Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο τόνισε ότι ο Βιγιαφάνιες θα έπρεπε να είχε αποβληθεί απευθείας όταν έκανε το σκληρό μαρκάρισμα στον Ντόι.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Μια φάση στην οποία έπρεπε να παρέμβει ο VARίστας, Κουμπαράκης, όπως τονίζει ο Ηρακλής Τσίκινης. «Κακός στο Πειθαρχικό έλεγχο ο Παπαδόπουλος. Στο 30′ έπρεπε να δοθεί απευθείας κόκκινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντόι. Ευθύνη έχει και ο VAR Κουμπαράκης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνιες για το μαρκάρισμα στον Ντόι στο 30’ και δύο λεπτά αργότερα ο παίκτης του Βόλου έκανε νέο σκληρό μαρκάρισμα στον Έσε για το οποίο και τελικά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όσον αφορά στο ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός και τα τρία πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Φωτιάς, ο Ηρακλής Τσίκινης τόνισε ότι οι υποδείξεις του έμπειρου ρέφερι ήταν σωστές. «Σωστά και τα τρία πέναλτι που υπέδειξε ο Φωτιάς. Το πρώτο απευθείας, τα άλλα δύο μετά αφού επανεξέτασε τη φάση έπειτα από από επικοινωνία με τον VAR Eυαγγέλου», ανέφερε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ