Με εννιά αλλαγές και ντεμπούτο Μαξ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα (pic)

Με εννιά αλλαγές και ντεμπούτο Μαξ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα (pic)

Μόνο οι Αράο και Τζούρισιτς διατηρήθηκαν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε σχέση με τη ρεβάνς κόντρα στον Άγιαξ.

Με δεδομένο ότι έχει προηγηθεί ένα μαραθώνιο παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ αλλά και ότι ακολουθεί ακόμη ένα πολύ απαιτητικό κόντρα στη Λανς, ο Ντιέγκο Αλόνσο προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς της πρεμιέρας της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός διατηρεί στο αρχικό σχήμα μόνο τους Αράο, Τζούρισιτς και οι υπόλοιποι εννιά της ενδεκάδας είναι διαφορετικοί σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αίαντα. Έτσι, ο Λοντίγκιν θα είναι στο τέρμα και τετράδα στην άμυνα οι Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο και Μαξ ο οποίος κάνει ντεμπούτο. Ζέκα και Βιλένα θα είναι στον άξονα ενώ οι Τετέ και Τζούριτσιτς στα άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή θα είναι ο Γερεμέγεφ και πίσω του ο Μαξίμοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Απίθανη κίνηση από το ESPN: Ξεχωριστή κάμερα που θα ακολουθεί μόνο τον Εμπαπέ θα έχει στην μετάδοση του Μαγιόρκα-Ρεάλ Μαδρίτης

Στον πάγκο: Λίλο, Κάτρης, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρσία, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Άνταμ, Κρέσπι, Καστάνιο, Καλτσάς, Μούμο, Αλάγκμπε.

Στον πάγκο: Τσιντώτας, Ρέτζιτς, Τζανδάρης, Παλάσιος, Τριανταφυλλόπουλος, Μάντζης, Φαράι, Άλβαρες, Ζουγλής.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ