ΑΕΚ: Μήνυμα ενότητας από τον Μάνταλο (pic)

ΑΕΚ: Μήνυμα ενότητας από τον Μάνταλο (pic)

Με ανάρτησή του στα social media ο Πέτρος Μάνταλος θέλησε να στείλει μήνυμα ανασύνταξης στην ΑΕΚ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη τον Αύγουστο δεν είναι κάτι που θα ξεπεράσει εύκολα η ΑΕΚ. Και ειδικά από μία ομάδα όπως η Νόα που ουσιαστικά δεν υπήρχε στον χάρτη μέχρι να παίξει με την Ένωση.

Αυτό όμως έγινε και δεν αλλάζει για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα που είναι υποχρεωμένη να το ξεπεράσει και να αφοσιωθεί στους εντός συνόρων στόχους. Αρχής γενομένης από το πρωτάθλημα και την αποψινή της πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ (22:00) στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Κινήσεις με… εμπειρία στη Euroleague: Οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού (vids)

Με αυτόν τον στόχο ο Πέτρος Μάνταλος έστειλε μήνυμα ενότητας μέσω των social media. Ο Έλληνας χαφ πόσταρε μία φωτογραφία όπου όλη η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στο κέντρο του γηπέδου μετά τον αποκλεισμό από τη Νόα και τη συνόδευσε με τη λέξη «ΑΕΚ».

Ο Μάνταλος διανύει την ενδέκατη σεζόν του με τα κιτρνόμαυρα και νιώθει όσο λίγοι τη δυσκολία της κατάστασης στην οποία έχει βρεθεί η Ένωση αυτό το διάστημα. Και ο μόνος δρόμος για να σηκώσει η ομάδα κεφάλι είναι οι νίκες στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ