Άρης: Με νέους και προβλήματα για το διπλό στο Περιστέρι

Άρης: Με νέους και προβλήματα για το διπλό στο Περιστέρι

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα στο σημερινό (18/8, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με τον Άκη Μάντζιο να έχει στη διάθεση του τους νεοαποκτηθέντες Φρίντεκ, Σιφουέντες, Φαμπιάνο, αλλά να μην μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Σουλεϊμάνοφ, Ζουλ, Νταρίντα και τον τραυματία Σίστο.

Με πίστη, τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του αλλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό 18/8, 20.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι νεοαποκτηθέντες Φρίντεκ, Σιφουέντες, Φαμπιάνο, όμως, έμεινε εκτός ο τραυματίας Σίστο και οι τιμωρημένοι Νταρίντα, Ζουλ και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από την επιλογή του στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Αν ξεκινήσει ο Φρίντεκ, τότε ο Μοντόγια θα αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ και ο Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Αν μείνει στον πάγκο ο Τσέχος, τότε ο Μοντόγια θα παίξει αριστερά στην άμυνα, ο Βέλεθ θα προωθηθεί ως αμυντικός χαφ και ένας εκ των Ρόουζ ή Φαμπιάνο θα είναι ο παρτενέρ του Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας.

Ο τεχνικός του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μάγιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φρίντεκ (πιθανότατα) το αριστερό, ενώ Μπράμπετς και Βέλεθ θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Μοντόγια και Μόντσου θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Φετφατζίδης στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Σαβέιρο στην αριστερή και ο Γκαρσία ως επιτελικός χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ένας εκ των Μορόν ή Σαμόρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ