Χωρίς Τζοβάρα υποδέχεται τον Άρη ο Ατρόμητος

Χωρίς Τζοβάρα υποδέχεται τον Άρη ο Ατρόμητος

Ο Γιώργος Τζοβάρας δεν είναι στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για το ματς της πρεμιέρας με τον Άρη.

Ο τραυματίας Γιώργος Τζοβάρας έμεινε εκτός αποστολής στον Ατρόμητο, ενόψει της πρεμιέρας αύριο (18/8, 20:30) στη Super League, απέναντι στον Άρη, στο Περιστέρι.

Ο Έλληνας άσος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα ύστερα από ένα χτύπημα στη διάρκεια της προπόνησης. Εκτός επίσης, για λόγους τακτικής άφησε ο Πάμπλο Γκαρσία τους Άγγελο Αργυρίου και Κωνσταντίνο Πομόνη.

Διαβάστε επίσης: Τζένοα – Ίντερ 2-2: Σοκ στο φινάλε για τους πρωταθλητές

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη (18/8, 20:30) στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Αθανασίου, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Εκτός επιλογών, μεταξύ άλλων, έμεινε ο Γιώργος Τζοβάρας που έπειτα από ένα χτύπημα στη διάρκεια της προπόνησης, αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον αχίλλειο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ