Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Super League

Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα – Οι αποδόσεις για τον νικητή της Super League

Η φετινή Super League αρχίζει και οι στοιχηματικές έβγαλαν τις δικές τους αποδόσεις για τον πρωταθλητή της σεζόν 2024-25 με ένα μεγάλο ξεκάθαρο φαβορί...

Λίγο πριν από την αυλαία της Super League, η οποία ανοίγει απόψε και οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν της αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή.

Σε αυτές υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τον Ολυμπιακό που κυμαίνεται σε απόδοση από 2.00 μέχρι 2.25.

Δύο χρόνια έχουν μείνει οι Πειραιώτες μακριά από την κορυφή της Ελλάδας και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ως στόχο την επιστροφή της εκεί, στην χρονιά που συμπληρώνονται τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Δεύτερο φαβορί με απόδοση απο 3 έως 4, δίνουν την ΑΕΚ, η οποία έκανε καλές μεταγραφικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι, αν και γνώρισε αποκλεισμό-σοκ από τα προκριματικά του Conference League και έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα θα μείνουν συγκεντρωμένοι στις εγχώριες διοργανώσεις και θα παλέψουν για τον τίτλο.

Στην τρίτη θέση για την κούρσα του πρωταθλήματος, με 4,50 έως 5,50, βρίσκεται ο περσινός πρωταθλητής ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν άλλαξε σημαντικά από πέρυσι, ενώ ενισχύεται σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση, με αποδόσεις από 5 έως 6, καθώς φέτος χρειάστηκε να κάνει περισσότερες αλλαγές από τους ανταγωνιστές του, ξεκινώντας με νέο προπονητή.

Ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του το «τριφύλλι», αλλά το πρώτο δείγμα του Ντιέγκο Αλόνσο, παρά τον αποκλεισμό από το Europa League, είναι ελπιδοφόρο. Και στόχος θα είναι η ανατροπή των προγνωστικών και η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις στις στοιχηματικές εταιρείες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ