Άρης: Επαφές και με Χουανκάρ

Άρης: Επαφές και με Χουανκάρ

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ισπανό αριστερό μπακ, που είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις τις επόμενες μέρες

Ο Μάρτιν Φρίντεκ δεν θα είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ που θα αποκτήσει ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ μετά την αρνητική στάση του Αργεντίνου Γιόναθαν Σίλβα της Χετάφε, οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Χουανκάρ.

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι είχαν καταθέσει μια πολύ καλή πρόταση στον Σίλβα, που όμως, άλλαξε, σύμφωνα με πληροφορίες, τις απαιτήσεις του, γεγονός που δυσαρέστησε τους ανθρώπους του Άρη. Έστρεψαν, λοιπόν, την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Χουνκάρ.

Διαβάστε επίσης: Η αποστομωτική απάντηση του Ολυμπιακού στον Ερυθρό Αστέρα και τα δεδομένα για Φαλ

Με τον Ισπανό πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, μάλιστα, υπάρχουν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προχωρημένες συζητήσεις και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να σημειωθούν και εξελίξεις.

Πρόκειται, άλλωστε, για ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, ενώ δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ