Τσιφτσής: «Είμαι έτοιμος να παίξω – Πρέπει να αντιδράσουμε»

Τσιφτσής: «Είμαι έτοιμος να παίξω – Πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Αντώνης Τσιφτσής ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ καθώς στο παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με τον Πανσερραϊκό ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν θα είναι διαθέσιμος.

Ο ‘Ελληνας τερματοφύλακας μίλησε στη NOVA και δήλωσε έτοιμος να παίξει ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος πρέπει να βγάλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλμε.

Διαβάστε επίσης: Οι δυσκολίες του Κάρμο στην Πόρτο

Όσα είπε ο Τσιφτσής:

«Αυτό που μου έμεινε, είναι ότι η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι με τη Λαμία, πολλοί θεώρησαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι εκτός πρωταθλήματος, αλλά έκανε αυτό το απίστευτο σερί στο τέλος και πήρε το πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν τα παράτησε ποτέ και αυτό, νομίζω ότι την αντιπροσωπεύει».

Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ εύκολη επιλογή να έρθω εδώ. Όταν έρχεται μια πρόταση από αυτήν την ομάδα, ο καθένας θα έλεγε το «ναι». Έχω να κερδίσω πολλά πράγματα όσο καιρό θα είμαι εδώ και φυσικά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση και τη συνεργασία με τον Κοτάρσκι: «Είμαστε πολύ καλά με το τιμ των τερματοφυλάκων. Ο Ντόμινικ είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ σοβαρός επαγγελματίας και παίρνω καθημερινά, πολλά πράγματα από αυτόν. Βοηθάει γενικά, όλη την ομάδα».

Για του τι του έχει μείνει από τα παιχνίδια με τη Μάλμε: «Μένει μια πικρία. Όπως είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση, γιατί ξεκινάει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αύριο, πρέπει να μπούμε μέσα έχοντας ξεχάσει τι έχει γίνει και να κερδίσουμε».

Για τη δική του εμπειρία ως τώρα και αν δίνει έξτρα πίεση η έναρξη του πρωταθλήματος για την ομάδα που το έχει κατακτήσει: «Υπάρχει η πίεση σε όλους, όποιος κι αν έρθει. Πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να τα δώσεις την ψυχή σου στο γήπεδο, γιατί πρέπει να κερδίσεις ξανά τον τίτλο. Αυτό θέλει ο κόσμος, αυτό θέλει η ομάδα, αυτό θέλουμε όλοι. Οπότε, πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό».

Για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα σε βοηθάει να αισθανθείς σα στο σπίτι σου. Δε σου βάζει πίεση και άγχος. Ο κόσμος θέλει να σε βλέπει να κερδίζεις. Πρέπει να κερδίζουμε και στην προπόνηση και στους αγώνες».

Για το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Πρώτα από όλα, του εύχομαι περαστικά. Έχω δουλέψει πολύ καλά με τους προπονητές. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για να παίξω. Η δουλειά που κάνω εδώ, είναι καθαρά στο τι ζητάει ο προπονητής και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Δουλεύουμε με βάση τον αντίπαλο».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Θέλω να σηκώσω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ!»

Για την αίσθηση του για τον Πανσερραϊκό και το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει τη νίκη: «Δεν υποτιμώ καμία ομάδα ποτέ. Όταν είσαι στον ΠΑΟΚ, όμως, πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να παίξεις ως ΠΑΟΚ. Πρέπει να κερδίσεις. Ο Πανσερραϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε με πάθος και να πάρουμε τη νίκη. Δε μας ενδιαφέρει πως, αρκεί να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ