Χωρίς πέντε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κόντρα στον Πανσερραϊκό δίχως τους Τάισον, Μπάμπα, Ότο, Κοτάρσκι και Μιχαηλίδη

Οι Τάισον, Κοτάρσκι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και έτσι θα απουσιάσουν από την αυριανή πρεμιέρα της Stoiximan Superleague του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Επίσης, ο Ότο παραμένει εκτός, ο Μιχαηλίδης είναι τιμωρημένος και ο Μπάμπα δεν θα αγωνιστεί για λόγους αποφόρτισης.

Διαβάστε επίσης: Μια χρονιά αποδείξεων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει το πρώτο τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (16.8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.Ο Κοτάρσκι συνέχισε με θεραπεία, καθώς έχει ακόμα ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τάισον.

Ο Γιόνι Ότο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από