«Νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα – Πιέζει για να φύγει ο παίκτης» (Pic)

«Νέα πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα – Πιέζει για να φύγει ο παίκτης» (Pic)

Ο Σέζαρ Μέρλο κάνει λόγο για νέα πρόταση της Μοντερέι στην ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος σύμφωνα με τον δημοσιογράφο πιέζει για να φύγει.

Μπορεί ο Μάριος Ηλιόπουλος να ξεκαθάρισε στον Ορμπελίν Πινέδα πως δεν πρόκειται να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι και ο Μεξικανός, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τα Σπάτα να το αποδέχθηκε, ωστόσο ο Σέζαρ Μέρλο επανέρχεται για το θέμα.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο έγκυρος δημοσιογράφος, η Μοντερέι αναμένεται να καταθέσει νέα πρόταση στην ΑΕΚ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό ο οποίος από την πλευρά του πιέζει για να γίνει η μεταγραφή και να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης: Μια χρονιά αποδείξεων για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Μοντερέι επιδιώκει να επαναπατρίσει τον Ορμπελίν Πινέδα στη Liga Mx και ως εκ τούτου έχουν καταθέσει μια νέα προσφορά για την απόκτηση των υπηρεσιών του σημερινού μέλους της AEK Αθηνών.

Το SuperDeportivo μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Πινέδα απέρριψε δύο από τις τρεις προσφορές που έχει κάνει ο σύλλογος του Μοντερέι.

Προς το παρόν, η προτεραιότητα του παίκτη είναι να επιστρέψει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο και πιέζει για να γίνει πραγματικότητα η επιστροφή του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ