Άρης: «Πρώτη» για Σιφουέντες, Φρίντεκ και Φαμπιάνο (pics)

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου» και προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα (18/8) με τον Ατρόμητο ο Κουέστα

Οι Χοσέ Σιφουέντες και Μάρτιν Φρίντεκ βρέθηκαν σήμερα (14/8) στο «Δασυγένειο» και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ γνωρίστηκαν και με τους νέους του συμπαίκτες.

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Φαμπιάνο, που συμφώνησε, τελικά, με τον Άρη και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Η καλύτερη σεζόν του Ρέτσου μέχρι την… επόμενη

Τέλος, ο Κουέστα ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Μάντζιου για τον κυριακάτικο (18/8) αγώνα της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, ενώ αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πάλι ο Σίστο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής, παιχνίδι κατοχής μπάλας, ασκήσεις μετάβασης και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

O Χουλιάν Κουέστα συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο Πιονέ Σίστο έκανε ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (18/08, 20:30), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από