«Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού: Πάνω από 9.000 πάνε στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός πήρε 9.000 εισιτήρια για το ματς της πρεμιέρας της Superleague με τον Βόλο (17/08), στο Πανθεσσαλικό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βόλο την τοπική ομάδα, για την πρεμιέρα της Superleague, το ερχόμενο Σάββατο (17/08) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του.

Όπως γνωστοποίησαν μέσω ανακοίνωσης οι Βολιώτες, οι Πειραιώτες θα πάρουν 10.000 εισιτήρια, ενώ έκαναν γνωστές τις τιμές και τους τρόπους που θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τον Πετρούσεφ και ο Ερυθρός Αστέρας… βλέπει Βόιτμαν

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2024-2025 απέναντι στον Βόλο, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 20:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, που αντιστοιχούν στην Ανατολική εξέδρα (Θύρες 43-56) ή το Βόρειο πέταλο (Θύρες 31-42), μέσω της MORE.COM πατώντας ΕΔΩ.

Η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τη Ανατολική εξέδρα και το Βόρειο πέταλο θα γίνεται από την 3η πεζογέφυρα, ενώ η πρόσβασή τους στο στάδιο θα γίνεται μέσω του Περιφερειακού.

Υπενθυμίζεται ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο, με βάση το νέο Νόμο, απαιτείται για τους φιλάθλους η ενεργοποίηση του εισιτηρίου τους μέσω του gov.gr wallet».

Στον Βόλο οι Ευρωκούπες του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή (16/8) και το Σάββατο (17/8), τα δύο ιστορικά ευρωπαϊκά τρόπαια των ομάδων ποδοσφαίρου του Θρύλου, το UEFA Europa Conference League και το UEFA Youth League, θα βρίσκονται στον Βόλο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Volos Palace!

Την Παρασκευή 17:00-21:00 και το Σάββατο 11:00-17:00, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τις ευρωκούπες. Παράλληλα να προμηθευτούν την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από