Εξελίξεις με τον Χόλσγκροουβ

Δημοσίευμα της «A Bola» τονίζει πως ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ έφυγε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εστορίλ.

O Oλυμπιακός επένδυσε τον Ιούλιο του 2023 αγοράζοντας τον Τζόρνταν Χόλσγκρόουβ από την Πάκος Φερέιρα, με τον Σκωτσέζο μέσο να δίνεται αμέσως δανεικός στην Εστορίλ.

Η πορτογαλική ομάδα φαίνεται πως θα τον αποκτήσει με μόνιμο deal, αν κρίνουμε με βάση τα όσα γράφονται στην Πορτογαλία. Όπως αποκαλύπτει η «A Bola», ο Χόλσγκροουβ θα συνεχίσει στην πορτογαλική ομάδα, αυτή τη φορά ως κανονική μεταγραφή. Το συμβόλαιό του, μάλιστα, θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

«Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Εστορίλ έχασε πολλούς παίκτες. Μία από τις θέσεις που ήθελε να καλύψει άμεσα ήταν εκείνη του μέσου. Σύμφωνα με πληροφορίες της A Bola, ο άνθρωπος που θα την καλύψει βρέθηκε. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Χόλγκσροουβ. Ο ίδιος επέστρεψε στον Ολυμπιακό και ανάρρωνε από τον τραυματισμό του.

Όμως τελικά δεν κατάφερε να βρει ποτέ θέση στο ρόστερ και έτσι ο σύλλογος άρχισε να αξιολογεί το ενδιαφέρον που υπήρχε από την Εστορίλ.

Ο Ολυμπιακός διατηρούσε επαφές με το πορτογαλικό κλαμπ και τελικά έδωσε τη συγκατάθεσή του, προκειμένου ο παίκτης να αποχωρήσει ελεύθερος και να αλλάξει ομάδα. Όπως όλα δείχνουν, ο Χόλγκσροουβ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Την περασμένη σεζόν ο Χόλσγκρόουβ αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας παράλληλα και τρεις ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από