Ο φουριόζος Βέλντε, οι Στάμενιτς, Γιάρεμτσουκ και ο Ελ Κααμπί

Ο φουριόζος Βέλντε, οι Στάμενιτς, Γιάρεμτσουκ και ο Ελ Κααμπί

Πως ετοιμάζει τους τέσσερις παίκτες κλειδιά ο Μεντιλιμπαρ για τον Βόλο και την συνέχεια

Ένα μήνα και κάτι από την έναρξη της προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός μπαίνει πλεον στην τελική ευθεία για την πρώτη επίσημη σέντρα.

Στον Βόλο θα γίνει η αρχή για το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού με την δουλειά όλο αυτό το διάστημα να έχει αποδώσει και τον Βάσκο προπονητη να βλέπει στην Κύπρο και έναν ακόμη παίκτη της «πρώτης γραμμής», τον Αγιούμπ Ελ Καμπί να μπαίνει στο «κόλπο» αφήνοντας πίσω του τον τραυματισμό που ταλαιπώρησε αρκετά. Με τον Ελ Καμπί να προπονείται κανονικά, τον Γιάρεμτσουκ να ανεβάζει στροφές και τον νεαρό Κωστούλα να είναι διαθέσιμος ο Μεντιλίμπαρ καλείται να αποφασίσει για τον εκλεκτό κόντρα στον Βόλο.

Ο Ουκρανός επιθετικος παρότι ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελε και μπορει φαίνεται πως προβαδισμα για το βασικό σχήμα στον Βολο. Τιις δύο εβδομάδες στον Ολυμπιακό, δουλευει πολυ, έτοιμος να καλύψει το κενό της προετοιμασιας. Στην Κύπρο το ματς δεν του βγήκε όμως ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει στην εμπειρία του Γιάρεμτσουκ και από την στιγμή που και ο Ελ Καμπί είναι πίσω, με ελάχιστες προπονήσεις έως τώρα, το πιθανότερο είναι πως θα ποντάρει στον Ουκρανό.

Όπως και να έχει η κατάσταση των παικτών – κλειδιά για την ομάδα όπως οι δύο επιθετικοί αλλά και οι Βέλντε, Στάμενιτς θα διαμορφώσουν τα δεδομένα για τα επίσημα ματς με αρχή τον Βόλο. Ο Βέλντε είναι σε δαιμονιωδη κατάσταση και δεδομένα θα είναι με το… καλημέρα στο βασικό σχήμα. Ο Στάμενιτς από την άλλη είναι ξεκάθαρα επηρεασμένος από τον τραυματισμό του που δεν του επέτρεψε να κάνει σωστά την προετοιμασία. Πήρε χρόνο συμμετοχής με Νότιγχαμ και Άρη Λεμεσού αλλά δείχνει να θέλει και άλλο για να είναι πανέτοιμος. Το καλό για τον Μεντιλιμπαρ είναι πως έχει το βάθος στο ρόστερ για να παρουσιάσει τον καλυτερο δυνατό Ολυμπιακο στα πρωτα επίσημα ματς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ