Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Έσε και το ερωτηματικό στη μεσαία γραμμή

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Έσε και το ερωτηματικό στη μεσαία γραμμή

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προετοιμάζει την ομάδα του για το ματς με τον Βόλο. Οι πρώτες σκέψεις και τα διλήμματα.

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με το φιλικό επί του Άρη Λεμεσού στην Κύπρο και τη νίκη με 4-2, δείχνοντας ξανά εξαιρετικά στοιχεία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι επικεντρώνονται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι Πειραιώτες είχαν ρεπό την Κυριακή και από σήμερα θα επιστρέψουν στο προπονητικό του Ρέντη, ανεβάζοντας στροφές ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένεται να προσαρμόσει τις προπονήσεις πάνω στην αντίπαλη ομάδα, ενώ θα δοκιμάσει και πράγματα σχετικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Βολιώτες.

Αν και είναι πολύ νωρίς στην εβδομάδα και απομένουν ακόμη αρκετές προπονήσεις, ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να ξέρει ήδη τους δύο από τους τρεις της μεσαίας γραμμής και να ψάχνει τον τρίτο.

Ο σίγουρος είναι ο Τσικίνιο που είναι από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία και συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς με την περσινή χρονιά, ενώ ο δεύτερος που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει φανέλα βασικού είναι ο Σαντιάγκο Έσε.

Ο Αργεντινός μέσος δεν πρόλαβε να ξεκουραστεί μετά την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αναμένεται να είναι βασικός στο ματς του Βόλου.

Το ερωτηματικό για τον «Μέντι» είναι ποιος θα είναι στο πλευρό του Έσε, μιας και ο Στάμενιτς ψάχνεται και χρειάζεται ακόμη κάποιον χρόνο προσαρμογής, ενώ ο Ντάνι Γκαρθία δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές λοιπόν που έχει σοβαρές πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού στην πρεμιέρα είναι ο νεαρός Μπακούλας, ο οποίος τα έχει πάει εξαιρετικά στην προετοιμασία, έχει κερδίσει τον Μεντιλίμπαρ και δεν αποκλείεται ανάλογα και τις επόμενες προπονήσεις να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ