«Η ΑΕΚ προσπαθεί να πάρει τον Μαζουακού από την Μπεσίκτας – Θετικός ο παίκτης» (pic)

Για προσπάθεια απόκτησης του Αρτούρ Μαζουακού από την Μπεσίκτας κάνει λόγο Τούρκος δημοσιογράφος που παρουσιάζει θετικό τον ποδοσφαιριστή στην προοπτική της ΑΕΚ.

Μεταγραφικό σενάριο από την Τουρκία για την ΑΕΚ! Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Σερκάν Ντικμέ στο «Χ», η Ένωση ενδιαφέρεται για τον αριστερό μπακ της Μπεσίκτας, Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

«Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε προσπάθειες για τη μεταγραφή του Μαζουακού, ο οποίος είναι θετικός στην προσφορά. Η Μπεσίκτας προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο κέρδος από τη μεταγραφή, με την τουρκική ομάδα να δουλεύει ήδη για τη μεταγραφή ξένου αριστερού μπακ», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Ανατριχίλα: Η ελληνική σημαία και ο ελληνικός εθνικός ύμνος στην τελετή λήξης (pic & vid)

Ο 30χρονος Κονγκολέζος αριστερός μπακ έχει γαλλική υπηκοότητα και στη χώρα μας είναι γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο τη διετία 2014-16 είχε 74 συμμετοχές με δύο γκολ και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

To καλοκαίρι του 2016 είχε πάρει μεταγραφή για τη Γουέστ Χαμ και το 2022 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεσίκτας η οποία τον αγόρασε πέρσι για δύο εκατ. ευρώ. Με την τουρκική ομάδα ο Μαζουακού μετράει 62 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ σε αυτή τη διετία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από