Άρης: Στην λίστα του ο Ελ Χανταντί (vid)

Άρης: Στην λίστα του ο Ελ Χανταντί (vid)

Ο Άρης εξετάζει την περίπτωση του 28χρονου διεθνούς Μαροκινού μεσοεπιθετικού που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, ενώ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων και στις Μπαρτσελόνα, Βαλένθια και Σεβίλλη.

Ο Μουνίρ Ελ Χανταντί είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης, για την ενίσχυση του ρόστερ του. Ο 28χρονος διεθνής Μαροκινος μεσοεπιθετικος έμεινε ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός εξτρέμ, όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Πρόκειται, βέβαια, για μια περίπτωση που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, οι κιτρινόμαυροι, όμως, είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν.

Διαβάστε επίσης: Τι είπε ο Πετρούσεφ για το μέλλον του (vid)

Ο Χανταντί ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους της Μπαρτσελόνα, ενώ το 2014 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε, στη συνέχεια, με τη μορφή δανεισμού στις Βαλένθια και Αλαβές. Το 2019 τον απέκτησε η Σεβίλλη, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας 77 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και 16 γκολ. Τον Αύγουστο του 2022 «μετακόμισε» στη Χετάφε, ενώ τον Ιούλιο του 2023 τον απέκτησε η Λας Πάλμας.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. Ακόμα, αγωνίστηκε 11 φορές στην εθνική ομάδα αντρών του Μαρόκου, ενώ σκόραρε και δυο φορές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ