Ο ρυθμός και τα τεστ για Γιάρεμτσουκ

Ο ρυθμός και τα τεστ για Γιάρεμτσουκ

Το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού στην Κύπρο, η άνοδος του Ουκρανού επιθετικού και ο Βόλος

Στην Κύπρο μπαίνει ουσιαστικά φινάλε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ένα μήνα πριν, οι ερυθρόλευκοι μαζεύονταν στις προπονητικές εγκαταστάσεις στον Ρέντη για να ξεκινήσουν την δουλειά εν όψει της νέας σεζόν. Με την πρώτη επίσημη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τους Κυπελλούχους Ευρώπης το βράδυ του επόμενου Σαββάτου, 17 Αυγούστου, στον Βόλο.

Το αποψινό (8.30μμ) φιλικό με τον Άρη Λεμεσού δίνει μια ακόμη ευκαιρία στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τεστάρει ατομικά και ομαδικά την ομάδα. Να δώσει ευκαιρίες, να κάνει πειράματα, να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων όσων θα βάλει στο χορτάρι. Ένα από τα πρόσωπα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και λογικά θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, το πιθανότερο ξεκινώντας βασικός είναι ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ.

Διαβάστε επίσης: Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/8): Πού θα δούμε τον τελικό της Τζένγκο, ΗΠΑ-Γαλλία και το φιλικό Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός

Ο Ουκρανός επιθετικός που ήρθε στην ομάδα τρεις μέρες πριν το φιλικό με την Τερνάνα και έχει έως τώρα δείξει μεγάλη αφοσίωση και διάθεση στην προετοιμασία ανεβάζοντας μέρα με την μέρα «στροφές». Ο Γιάρεμτσουκ που ελέω Μπριζ δεν είχε την ετοιμότητα που θα ήθελε για την περίοδο όμως με την δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη πως θα είναι πανέτοιμος όταν χρειαστεί. Με το αποψινό ματς να είναι ένα ακόμη τεστ και για τον Ουκρανό.

Και με την Νότιγχαμ ο Γιάρεμτσουκ στο 20λεπτο και κάτι που αγωνίστηκε έδειξε πράγματα. Και ήταν καθαρά άτυχος που δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Το σημαντικότερο ήταν πως έδειξε να «κολλάει» εξαιρετικά με τους Μαρτίνς και Βέλντε που έρχονταν από τα άκρα της επίθεσης. Μια τριπλέτα που στο μυαλό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως είναι «γεμάτη» για να σηκώσει το βάρος της επίθεσης.

Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να  έχει χάσει όλη σχεδον την προετοιμασία έως τώρα λογω του θέματος στο δάκτυλο του ποδιού του ο Βάσκος προπονητής έχει μπροστά του δύο επιλογές για το ματς της πρεμιέρας στον Βόλο. Τον νεαρό Μπάμπη Κωστούλα που του δίνει συνεχώς μεγάλες ευκαιρίες καθώς έπαιξε βασικός και στα δύο μεγάλα φιλικά, με Ρόμα και Νότιγχαμ και τον Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός μέσα από τα τεστ που θα τον περάσει ο «Μεντί» απόψε αλλά και τις μέρες προπόνησης στον Ρέντη που θα μεσολαβήσουν θα φανεί αν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ