Πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Λαμία ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται σήμερα (10/8, 20.00) την ομάδα της Φθιώτιδας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές, ενόψει της πρεμιέρας (18/8) του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα δώσει σήμερα (10/8, 20.00) ο Άρης, που υποδέχεται τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει εντελώς διαφορετική διαχείριση του ρόστερ στο συγκεκριμένο ματς, σε σχέση με το φιλικό με την Ελμπασάνι και σε μεγάλο βαθμό θα φανερώσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στον εκτός έδρας αγώνα (18/8) της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ, με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε επίσης: «Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι τους Νταρίντα και Σίστο, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αποθεραπεία. Η κατάσταση της υγείας του τελευταίου, μάλιστα, θα επανεκτιμηθεί και τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι στο Περιστέρι. Αντίθετα, πιθανότατα θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό ο Κουέστα, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από