Ο Βόλος απέκτησε τον Πέδρο Κόντε

Παίκτης του Βόλου είναι και επίσημα ο Πέδρο Κόντε, με τον Ισπανό επιθετικό να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Χουάν Μανουέλ Γκαρσία που θα συνεχίσει στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο Βόλος ανακοίνωσε νωρίτερα το πρωί την αποχώρηση του Χουάν Μανουέλ Γκαρσία, ο οποίος θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Νιούελς Ολντ Μπόις, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα βρήκε τον  αντικαταστάτη του.

Οι Βολιώτες έκαναν την έκπληξη και απέκτησαν τον Πέδρο Κόντε που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, προσθέτοντας εμπειρία στη γραμμή κρούσης τους.

Διαβάστε επίσης: «Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο σπίτι τους»: Το επικό βίντεο του Ολυμπιακού (vid)

Ο πρώην επιθετικός των Ηπειρωτών ακούστηκε έντονα για τον Ηρακλή, αλλά ο Βόλος έκανε κίνηση-ματ και τον έκλεισε. Ο 36χρονος φορ μετράει συνολικά 99 συμμετοχές και 45 γκολ συν 5 ασίστ στις δύο θητείες (2016-2018, 2021-2024) του με τη φανέλα του Άγιαξ της Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Pedro Perez Conde, ο οποίος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

O Pedro Perez Conde αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου την περσινή περίοδο σε 27 αγώνες είχε 9 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα αρκετών ισπανικών ομάδων, καθώς επίσης και συλλόγων από τα Εμιράτα.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Pedro Perez Conde στην οικογένεια της»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από