Άρης: Αποθεραπεύτηκαν οι Κουέστα και Φεράρι

Άρης: Αποθεραπεύτηκαν οι Κουέστα και Φεράρι

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Αργεντινός αμυντικός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και πήραν μέρος στην προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ αντίθετα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα οι Σίστο και Νταρίντα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου της σημερινής (8/8) προπόνησης του Άρη για τους Χουλιάν Κουέστα και Φράνκο Φεράρι. Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Αργεντινός αμυντικός ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκγύμνασης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις. Αντίθετα, οι Πιονέ Σίστο και Βλάντιμιρ Νταρίντα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Νότιγχαμ 3-4: Χάθηκε η μπάλα στο γιορτινό Καραϊσκάκη

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης ξεκίνησε με ενεργοποίηση συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής, ταχύτητες, rondo game, passing game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Φράνκο Φεράρι προπονήθηκαν κανονικά. Στον αντίποδα ο Πιονέ Σίστο έκανε και σήμερα θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Βλαντιμίρ Νταρίντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ