Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκινάμε για νέες περιπέτειες – Πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια» (vid)

Το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σε μια εντυπωσιακή τελετή, που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του σπουδαίου φιλικού του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχθηκε τα ευρωπαϊκά κύπελλα των Europa Conference League και Youth League.

Δύο κούπες που έκαναν περήφανη ολόκληρη την Ελλάδα, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει το σύνθημα για ακόμα σπουδαιότερες διακρίσεις και ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία – Γερμανία 73-69: Στον τελικό οι διοργανωτές, πέταξαν εκτός του παγκόσμιους πρωταθλητές

«Ξεκινάμε για νέες περιπέτειες. Με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε όλοι μαζί. Μια οικογένεια και πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας το στίγμα του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Όπως βλέπετε, φέραμε τα Κύπελλα εκεί που ανήκουν. Στον ναό μας, στο στάδιο Καραϊσκάκη. Από σήμερα, ξεκινάμε για νέες περιπέτειες. Με νέα όνειρα και με νέες προσδοκίες. Είμαστε όλοι μαζί. Μια οικογένεια και πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια. Να είστε καλά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Στους προπονητές μας. Στους νέους μας. Να είστε καλά και περιμένουμε ακόμα περισσότερα και στη Βραζιλία σε λίγες ημέρες. Στο πρωτάθλημα και στην ευρωπαϊκή μας πορεία».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από