Η… μπηχτή του Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Δεν θα παρατήσουμε τους στόχους μας στην επίθεση»

Η… μπηχτή του Αμορίμ για Ιωαννίδη: «Δεν θα παρατήσουμε τους στόχους μας στην επίθεση»

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, δήλωσε πως η πορτογαλική ομάδα δεν θα σταματήσει να κηνυγάει τους μεταγραφικούς στόχυς της, κάνοντας αναφορά στον Φώτη Ιωαννίδη.

Καθόλου διατεθειμένη να παρατήσει την υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη δεν φαίνεται να είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η πορτογαλική ομάδα έχει βάλει στο «μάτι» εδώ και πολύ καιρό τον Έλληνα επιθετικό, ωστόσο ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μην υποκύπτει στις προτάσεις των «λιονταριών».

Σε δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Ρούμπεν Αμορίμ, μίλησε για την ανάγκη της ομάδας του να πάρει έναν επιθετικό και τόνισε πως ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τελικής πτώσης για τους μεταγραφικούς του στόχους, αποφεύγοντας βέβαια να κατονομάσει ουσιαστικά τον Έλληνα φορ ως έναν εξ αυτών.

Διαβάστε επίσης: Τρεις μήνες παρά μια μέρα, από μια αξέχαστη βραδιά

«Θέλουμε να βελτιώσουμε την επίθεση της ομάδας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Ξέρετε πώς έχουμε ξεκάθαρους στόχους και δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να η μεταγραφή τους να καταστεί αδύνατη», ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον φορ του Παναθηναϊκού απάντησε:

«Για τον Ιωαννίδη; Προσωπικά δεν ανέφερα κάποιο όνομα, εσείς το κάνατε. Αλλά θα δούμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ