Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Θα το πω τελευταία φορά. Δεν πωλείσαι!» – Τι απάντησε ο Μεξικανός

Ηλιόπουλος σε Πινέδα: «Θα το πω τελευταία φορά. Δεν πωλείσαι!» – Τι απάντησε ο Μεξικανός

Τετ α τετ με τον Ορμπελίν Πινέδα είχε ο Μάριος Ηλιόπουλος στα Σπάτα και ξεκαθάρισε στον Μεξικανό πως δεν πρόκειται να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι.

Πέρα από την γενική ομιλία του Μάριου Ηλιόπουλου στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα και το πρόστιμο που τους έριξε, ο ιδιοκτήτης της Ένωσης είχε και τετ α τετ με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς ήταν ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Ηλιόπουλος ξεκαθάρισε στον Μεξικανό πως δεν υπάρχει περίπτωση να τον πουλήσει και να ενδώσει στις πιέσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μάριο Βιγιαρεάλ. Από την άλλη, ο Πινέδα έδειξε να το καταλαβαίνει και υποσχέθηκε πως θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Τρεις μήνες παρά μια μέρα, από μια αξέχαστη βραδιά

Συγκεκριμένα ο Ηλιόπουλος είπε στον Πινέδα: «Θα τα πω για τελευταία φορά! Δεν πωλείσαι και δε θα φύγεις από την ΑΕΚ! Εμένα δε θα μου πει κανένας, πότε και πόσο θα σε πουλήσω! Τώρα δεν πωλείσαι! Όσο με κοντράρει ο Βιγιαρεάλ, τόσο περισσότερο μουλαρώνω! Δε θα μου επιβάλλει κανένας αναρχία στην ομάδα! Μένεις εδώ και μπες μέσα στο γήπεδο να υπερασπίζεις το σύμβολο Πινέδα με την αγωνιστική σου αξία και την ποιότητά σου! Είμαι κατανοητός;».

Η απάντηση του Πινέδα ήταν καταφατική: «Το κατάλαβα πρόεδρε. Θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ». Αμέσως μετά Ηλιόπουλος και Πινέδα έσφιξαν τα χέρια και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τον έστειλε στον Αλμέιδα για να του πει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ΑΕΚ και ότι δε σκέφτεται τίποτα άλλο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ