Κοντά σε Φρίντεκ ο Άρης (vid)

Oι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 32χρονο διεθνή Τσέχο αμυντικό, που έμεινε ελεύθερος από την Λουκέρνη και προορίζεται για εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με τον Μάρτιν Φρίντεκ. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με τον 32χρονο διεθνή Τσέχο αριστερό μπακ, που τον Ιούλιο έλυσε τη συνεργασία του με τη Λουκέρνη και είναι ελεύθερος.

Πολύ καλές πληροφορίες για την αξία του ποδοσφαιριστή έδωσαν και οι συμπατριώτες του, Μπράμπετς και Νταρίντα. Ο Φρίντεκ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπάρτα Πράγας, αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τις φανέλες των Σένικα και Σλόβαν Λίμπερετς.

Ακόμα, έχει αγωνιστεί και εφτά φορές με την εθνική ομάδα της χώρας του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τον Άρη, ο Τσέχος θα προορίζεται για εναλλακτική λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι αβέβαιο το μέλλον του Φεράρι.

Τέλος, σε ότι αφορά τον βασικό αριστερό μπακ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και πάλι, μεταξύ άλλων, τον Αργεντινό Σίλβα, που δεν υπολογίζεται από τη Χετάφε.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από