Άρης: Ο Σίντκλεφ και οι εκκρεμότητες

Άρης: Ο Σίντκλεφ και οι εκκρεμότητες

Οι κιτρινόμαυροι απέκτησαν τον 19χρονο διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να ολοκληρώσουν άμεσα.

Στην τελική ευθεία για να συμπληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου μπαίνει ο Άρης, μετά και την απόκτηση του Φίλιπ Σίντκλεφ.

Οι κιτρινόμαυροι κάλυψαν τη θέση του δέυτερου κίπερ με την απόκτηση του 19χρονου Σουηδού τερματοφύλακα από την Μπρομαποϊκάρνα και τώρα «τρέχουν» για την ολοκλήρωση και των άλλων μεταγραφικών κινήσεων που πρέπει να κάνουν, έχοντας,καθυστερήσει αρκετά για συγκεκριμένες θέσεις.

Διαβάστε επίσης: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Τεντόγλου (vid)

Οι κιτρινόμαυροι φουλάρουν για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, έχοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών, ενώ αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες. Ακόμα, ο Άρης «καίγεται» και για την απόκτηση ενός δεύτερου φορ και ενός κεντρικού αμυντικού, που θα πλαισιώσει τους Μπράμπετς, Βέλεθ και Ρόουζ.

Ανοικτό, είναι, επίσης, το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν δυο ακόμα μεταγραφές και συγκεκριμένα ενός δεξιού εξτρέμ και ενός αμυντικού χαφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ