Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ: Το σπουδαίο φιλικό στο Καραϊσκάκη και τα ευρωπαϊκά τρόπαια

Ο Ολυμπιακός δίνει ένα σπουδαίο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη, στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός μετά από πάνω από 2 μήνες επιστρέφει σπίτι του για την πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη των επίσημων αγωνστικών του υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι, λίγο καιρό μετά την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League θα επιστρέψουν στο Καραϊσκάκη για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00, MEGA).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι και θα το κάνει στο Φάληρο, όπου αναμένεται να έχει πολύ κόσμο για να δει την ομάδα που «χτίζει» ο Βάσκος τεχνικός. Παράλληλα, στο γήπεδο θα βρεθούν μετά από την περιήγηση τους σε όλη την Ελλάδα και τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός την περασμένη σεζόν, γράφοντας ιστορία. Το Youth League και φυσικά το Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός της επόμενης ημέρας κάνει επίσημα «αποκαλυπτήρια», απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Σε ένα ματς που θα είναι «γιορτή», αλλά και που θα βγάλει συμπεράσματα στο αγωνιστικό κομμάτι ο «Μέντι».

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο σπίτι του για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, έχοντας δώσει ήδη έξι φιλικά ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Τέσσερα κατά την παραμονή του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο, δύο στην Ιταλία πριν λίγες μέρες.

Οδεύοντας προς το φινάλε της προετοιμασίας, μια και η πρώτη επίσημη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου στον Βόλο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Κόντρα σε μια ομάδα από την Premier League, κορυφαίου επιπέδου, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει την pre season του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πάρει την απαραίτητη ώθηση για την σεζόν που έρχεται. Όσον αφορά τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ, αρκετοί ποδοσφαιριστές θα πάρουν χρόνο συμμετοχής σε μια βραδιά, γιορτή για όλους που θα βρεθούν στο Φαληρικό στάδιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από