Για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (21.00) τον Άγιαξ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, έχοντας για πρώτη φορά διαθέσιμο φέτος, τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα το βράδυ (21.00, Cosmote Sport 1) τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και θέλει να κάνει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα προκειμένου να κλειδώσει την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την σεζόν που μας έρχεται.

Σε περίπτωση πρόκρισης τους περιμένει στην επόμενη φάση ο ηττημένος του αγώνα Γιανγκελόνια – Μπόντο Γκλιμτ για το Champions League, ενώ αν αποκλειστούν θα αντιμετωπίσουν τη Λανς για την πρόκριση στους ομίλους του Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ένα και καλό στη γιορτή στο Καραϊσκάκη!

Οι πράσινοι με πρόκριση επί του Άγιαξ σφραγίζουν της είσοδό τους σε όμιλο, καθώς θα παίξουν σίγουρα στο Conference.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο στη συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τον σεβασμό του για τον αντίπαλο: «Αναμφισβήτητα γνωρίζουμε την ιστορία του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά ξέρουμε ότι αύριο πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία, σε διαφορετικό πλαίσιο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να γράψουμε εμείς την ιστορία υπέρ μας» είπε ο τεχνικός των πράσινων που έχει στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος τον Φώτη Ιωαννίδη που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον ώμο. Επιστρέφουν και οι Βιλένα, Σένκεφελντ που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες μέρες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Βιλένα, Αράο, Κάτρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από