Επένδυση με Σίντκλεφ ο Άρης (vid)

Οι κιτρινόμαυροι αγοράζουν τον 19χρονο διεθνή Σουηδό τερματοφύλακα της Μπρομαποϊκάρνα, καταβάλοντας 1.500.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Φίλιπ Σίντκλεφ αναμένεται να είναι ο τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει τους Κουέστα και Κυριαζή. Οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συμφωνία με την Μπρομαποϊκάρνα, για την απόκτηση του 19χρονου διεθνή Σουηδού κίπερ.

Οι κιτρινόμαυροι θα καταβάλουν το ποσό των 1.500.000 ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης: Τζένγκο: «Με βλέπω στα μετάλλια, λόγω του άγχους καταστρέφω τον εαυτό μου»

Οι κιτρινόμαυροι βλέπουν σαν επένδυση την απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, που είναι βασικός στην ομάδα του, με την οποία μετράει 41 συμμετοχές, από τον Φεβρουάριο του 2023, που προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα.

Ο Σίντκλεφ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του είχε δείξει και η Βασιλεία. Ο Άρης, όμως, κινήθηκε γρήγορα και εκτός απροόπτου θα αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, που μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από