O’ Jogo: «Ο Όρτα έκλεισε στον Ολυμπιακό»

Η έγκυρη πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον Αντρέ Όρτα και ο παίκτης είναι ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η έγκυρη πορτογαλική O’ Jogo. Οι Πορτογάλοι με σημερινό δημοσίευμα τους τονίζουν ότι ο 27χρονος μέσος δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της Μπράγκα και είναι έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν με προορισμό την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα μιλάει για οριστική συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και την πορτογαλική ομάδα, για ένα ποσό που θα αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ και άλλα 2 εκατ. σαν ατομικά και ομαδικά μπόνους.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Πορτογάλος χαφ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Ολυμπιακό και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Όρτα φέρεται να βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους Πειραιώτες, ενώ αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπράγκα θα κρατήσει το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του Όρτα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η O’ Jogo:

«Ο Αντρέ Όρτα, ο οποίος δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Μπράγκα αυτήν την Τετάρτη, θα αποχωρήσει από την ομάδα Μίνιο και θα ενταχθεί οριστικά στον Ολυμπιακό».

Δείτε το δημοσίευμα των Πορτογάλων:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από