Άρης – Ελμπασάνι 1-1: Γλίτωσε την ήττα στο 97′

Άρης – Ελμπασάνι 1-1: Γλίτωσε την ήττα στο 97′

Ισοπαλία με σκορ 1-1 για τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο την Ελμπασάνι, στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης

Ξεκάθαρα ανέτοιμος ακόμα ο Άρης, που ήταν αναποτελεσματικός κόντρα στην Ελμπασάνι και ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες από την αλβανική ομάδα, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και μάλιστα παραλίγο να ηττηθεί, καθώς έσωσε την ισοπαλία στο 90+7′.

Διαβάστε επίσης: Νόα – ΑΕΚ 3-1: Κιτρινόμαυρη τραγωδία στην Αρμενία με υπογραφή Στρακόσα

Ο Έλληνας τεχνικός παρέταξε με αρκετές αλλαγές την ομάδα του και στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε πρόβλημα συνοχής. Μία από τις λίγες καλές στιγμές στο α’ μέρος προήλθε από σέντρα του Μάγιο και κεφαλιά του Σαμόρα, ο οποίος όμως αστόχησε. Στο 20′ η Ελμπασάνι άνοιξε το σκορ με τον Γκρέκα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της ομάδας του Μάντζιου σε εκτέλεση κόρνερ.

Η είσοδος των Μορόν, Ζουλ και Μόντσου έκανε πιο απειλητικό τον Άρη, που είχε πολύ καλή στιγμή στο 49’ με τον Σουλεϊμάνοφ. Στο 81’ ο Μορόν είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς έπειτα από κόντρες έφτασε σε αυτόν η μπάλα, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τέσσερα λεπτά μετά δεν μπόρεσε και πάλι να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω. Λίγο πριν την εκπνοή, ο Ζουλ εκτέλεσε κόρνερ και ο Σαβέριο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Κυριαζής, Βέλεθ (46’ Ροζ), Μπράμπετς, Μοντόγια (46’ Ζουλ), Μάγιο (46’ Φατόρε), Πάρντο (46’ Πάβιτσιτς, 79’ Καραμανλής), Μανού Γκαρθία (46’ Μόντσου), Παναγίδης (66’ Σεβαστίδης), Φετφατζίδης (46’ Σουλεϊμάνοφ), Ντιαντί (46’ Σαβέριο) και Ζαμόρα (46’ Μορόν)

ΕΛΜΠΑΣΑΝΙ: Τοτόσι, Ζαίμι, Κάσα Α., Χασάνι (70’ Κάκι), Λίλα (86’ Χαλίλι), Κάσα Κ., Γκρέκα, Χίλα, Λουλάι (79’ Γκιόνι), Ντρος και Γκόμες (79’ Λέσι)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ