The Athletic: «Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Γουλβς για τον Ποντένσε»

The Athletic: «Αυτό είναι το ποσό που ζητάει η Γουλβς για τον Ποντένσε»

Με σημερινό δημοσίευμα του, το «The Athletic» αποκαλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Γουλβς για την παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει με μόνιμη μεταγραφή τον Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς η παραμονή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Γουλβς για την αγορά του 28χρονου άσου, ενώ τα αγγλικά μέσα αποκαλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Λύκων», οι οποίοι ζητούν ένα σημαντικό ποσό για τη παραχώρησή του.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος Καραλής: Εκτοξεύθηκε πάνω από τα 5.90μ. (Vid)

Όπως υποστηρίζει το βρετανικό «The Atlhteic» και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Στιβ Μάντλεϊ, ο αγγλικός σύλλογος αξιώνει 10.000.000 ευρώ, την ώρα που και ομάδες από την Σαουδική Αραβία έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον Ποντένσε.

Τέλος, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η επιθυμία του Ποντένσε να αποχωρήσει από τη Premier League είναι δεδομένη, κάτι το οποίο δεν αρέσει στον προπονητή της Γουλβς και το τεχνικό της επιτελείο, που έχουν εντυπωσιαστεί από τη συμπεριφορά του Πορτογάλου στις προπονήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ