Άρης: Ντεμπούτο για δυο στο φιλικό με την Ελμπασάνι

Άρης: Ντεμπούτο για δυο στο φιλικό με την Ελμπασάνι

Ο Άρης θα δώσει σήμερα (6/8, 20.00) το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους, με αντίπαλο την αλβανική ομάδα, ενώ την παρθενική τους εμφάνιση με τη φανέλα του θα κάνουν και οι νεοαποκτηθέντες Ισπανοί Μάγιο και Μόντσου.

Το προτελευταίο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, θα δώσει σήμερα (6/8, 20.00) ο Άρης, που υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την αλβανική Ελμπασάνι, ενώ το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του θα κάνουν οι Μόντσου Ροντρίγκεθ και Ούγκο Μάγιο.

Οι δυο νεοαποκτηθέντες Ισπανοί θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση και θα δώσουν τα πρώτα δείγματα γραφής, έστω και ανεπίσημα, στους οπαδούς των κιτρινόμαυρων. Εκτός από τους Μόντσου και Μάγιο, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα άλλα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Ντιαντί και Σίστο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος Καραλής: Εκτοξεύθηκε πάνω από τα 5.90μ. (Vid)

Παράλληλα, η σημερινή θα είναι και η πρώτη αναμέτρηση που θα δώσει ο Άρης, στο διάστημα της προετοιμασίας του, επί ελληνικού εδάφους. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να χρησιμοποιήσει σε μεγάλο βαθμό παίκτες που θα υπολογίζει για το βασικό σχήμα, στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματίας Νταρίντα, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ