Επιστρέφει στην Super League: Σε ποια ομάδα υπογράφει ο Βαλμπουενά

Επιστρέφει στην Super League: Σε ποια ομάδα υπογράφει ο Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποχαιρέτησε τον Απόλλων Λεμεσού και τη Κύπρο και είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή στην ελληνική Super League - Σε ποια ομάδα κλείνει ο πρώην άσος του Ολυμπιακού

Μετά από ένα χρόνο στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο 39χρονος μεσοεπιθετικός, που για 5 χρόνια έπαιξε στον Ολυμπιακό, «αποχαιρέτησε»  την Κύπρο, αφού ανάρτησε μία φωτογραφία του από το αεροδρόμιο της Λάρνακας που έγραφε: «Κύπρος, ήταν ευχαρίστηση που σε γνώρισα. Μία νέα περιπέτεια ξεκινά. Δεν είναι αντίο, απλά θα τα πούμε αργότερα».

Διαβάστε επίσης: Visible Panty Line: Το τρεντ που κάνει πάταγο ξανά

ελλάδα

Ο πολύπειρος Γάλλος αναμένεται να αγωνιστεί ξανά στην Super League, αφού έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη νεοφώτιστη, Athens Kallithea.

Ο Βαλμπουενά, που στις 28 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 40 του χρόνια, έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό έχοντας σε 150 εμφανίσεις 18 γκολ και 43 ασίστ, πανηγυρίζοντας 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδος με τους ερυθρόλευκους.

Στην Κύπρο την περασμένη περίοδο ο άλλοτε παίκτης των Λιόν, Μαρσέιγ και Φενέρμπαχτσε είχε 8 γκολ και 5 ασίστ σε 36 συμμετοχές, ενώ έχει υπάρξει και 58 φορές διεθνής με την Γαλλία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ