Το «άδειο κάδρο» στο ιδιαίτερο βίντεο του Ολυμπιακού για την παρουσίαση της νέας φανέλας (vid)

Καλαίσθητη η νέα (πρώτη) φανέλα του Ολυμπιακού. Ιδιαίτερος και ο τρόπος παρουσίασης της. Μια προσεγμένη mini movie που όπως φαίνεται θα έχει και συνέχεια. Το «πως» και το «γιατί» το επιβεβαιώνει ο πιτσιρικάς μπροστά από το άδειο κάδρο… Σε ένα πλάνο με ιδιαίτερη σημειολογία

Ναι, όπως θα παρατηρήσατε στη μίνι ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο μικρός φίλος της ομάδας παρατηρεί ένα άδειο κάδρο. Ασφαλώς και αυτή η σκηνή δεν έγινε τυχαία!

Αυτό το κάδρο θα γεμίσει από τη συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια, του συλλόγου. Εκείνη που θα φορεθεί σε ένα και μόνο παιχνίδι του Θρύλου τον Μάρτιο του 2025, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής!
«Εδώ θα βάλουμε τον Μάρτη την συλλεκτική φανέλα για τα 100 χρόνια παππού» θα μπορούσε να λέει στον παππού του ο εγγονός!

Πως θα είναι αυτή η συλλεκτική-επετειακή φανέλα; Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αφού την κρατούν μυστική οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ως δώρο- έκπληξη στους φιλάθλους τους! Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι σχεδιάστηκε στα κεντρικά της adidas στη Γερμανία και έχει στοιχεία που προφανώς την καθιστούν μοναδική. Συλλεκτική. Όπως πρέπει για την ιστορική σημασία της.

Και όσο για την σημερινή παρουσίαση; Για την πρώτη φανέλα της νέας σεζόν; Με δυναμική γραμμή και ρετρό αναφορές κερδίζει ήδη τις εντυπώσεις στα social media.

Όπως και η mini movie που έγινε το όχημα για την αποκάλυψη της. Μια μίνι ταινία, γυρισμένη στον Πειραιά, στην καρδιά της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Θρύλου, στην οποία εκφράζεται άψογα και απόλυτα το έντονο συναίσθημα που προκαλεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού η μέρα ενός αγώνα, η ίδια η ομάδα, το γκολ, η νίκη, το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από