Άρης: Φουλάρει για αριστερό μπακ και στόπερ

Άρης: Φουλάρει για αριστερό μπακ και στόπερ

Οι κιτρινόμαυροι εντείνουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση δυο αμυντικών, που αναμένεται να είναι βασικοί στα πλάνα του Μάντζιου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δυο κινήσεις, αμφότερες στον χώρο της άμυνας, φαίνεται ότι βρίσκονται τη δεδομένη χρονική στιγμή στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός αριστερού μπακ.

Οι άνθρωποι του Άρη, μετά την αρνητική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του Σισέ, εξετάζουν τρεις περιπτώσεις παικτών για το κέντρο της άμυνας, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Γκαμπονέζος Νόα Σούντμπεργκ της Λουντογκόρετς.

Διαβάστε επίσης: Ασημένιος ο Χρήστου του Ολυμπιακού στα 200μ. ύπτιο

Ακόμα, θέλουν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έναν ποδοσφαιριστή, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο προαναφερθέντες παίκτες, θα λογίζονται, εκτός απροόπτου, ως βασικοί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου για τη νέα σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν αύριο (3/8) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ νέο πρόσωπο θα είναι ο νεοαποκτηθείς Ισπανός δεξιός μπακ, Ούγκο Μάγιο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ