Ολυμπιακός: Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο Καραϊσκάκης για το φιλικό με την Νότιγχαμ

Ολυμπιακός: Τα ευρωπαϊκά τρόπαια στο Καραϊσκάκης για το φιλικό με την Νότιγχαμ

Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, αυτό του Conference League και αυτό του Youth League θα βρεθούν στο Καραϊσκάκης στις 8 Αυγούστου για το φιλικό με την Νότιγχαμ.

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα βρεθούν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού στο φιλικό των Ερυθρόλευκων με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, την Πέμπτη 8 Αυγούστου, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, μετά το ταξίδι τους σε ολόκληρη την Ελλάδα θα επιστρέψουν στον σπίτι των Πειραιωτών, στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Διαβάστε επίσης: Κι επίσημα προπονητής της Εθνικής ο Γιοβάνοβιτς (pic)

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού:

«Εκεί όπου ανήκουν. Στο φιλικό της ομάδας μας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (8/8, 21:00) υποδεχόμαστε τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού μας, εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας, στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά τρόπαια ελληνικής ομάδας, του UEFA Europa Conference League και του UEFA Youth League, θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και θα τα υποδεχθούμε όπως τους αξίζει! Σας περιμένουμε όλους, για μία ερυθρόλευκη γιορτή, μαζί με τον 12ο παίκτη μας!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ